ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΤΕΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ
Δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν να σβήσουν τη φωτιά που ακόμη καίει.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα χθες βράδυ, σε φορτηγό που βρισκόταν στο τρίτο υπόγειο του πλοίου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και αφού περιορίστηκε το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στον Πειραιά.
Ωστόσο, ακόμη δεν έχει σβήσει πλήρως η φωτιά ενώ το πλοίο, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, έχει πάρει κλίση εξαιτίας του νερού που έχει πέσει μέσα στα γκαράζ στην προσπάθεια της κατάσβεστης της πυρκαγιάς.
[post_ad]
«Είναι δύσκολη η εικόνα, λόγω του ότι είναι περιορισμένοι οι χώροι και λόγω του ότι ακόμη προσπαθούμε να φθάσουμε στο χώρο της πυρκαγιάς. Εχουμε βγάλει αρκετά αυτοκίνητα έξω από το πρώτο γκαράζ έξω, αλλά δυσκολευόμαστε να μπούμε στο υπόγειο γκαράζ που είναι η εστία της φωτιάς, μας δυσκολεύουν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και φορτηγά. Θα χρειαστεί ώρα να σβήσουμε τη φωτιά και δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής επιβεβαιώνοντας ότι το πλοίο έχει πάρει κλίση εξαιτίας του νερού που έχουν ρίξει οι πυροσβέστες.
Φωτογραφίες: Eurokinissi
το είδαμε εδώ