Αρκαδία: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την πτώση του αεροσκάφους

Συγκλονίζει η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής όπου κατέπεσε το πρωί το εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-2 της Πολεμικής Αεροπορίας.


Ο ίδιος βρέθηκε στο σημείο της συντριβής από την πρώτη στιγμή, αντικρίζοντας ένα τραγικό θέαμα.

"Είδαμε τον συγκυβερνήτη να είναι καλά στην υγεία του αλλά τρομοκρατημένος να ψάχνει τον συνάδελφό του στα συντρίμμια", δήλωσε ο κάτοικος των Κολλινών Αρκαδίας στο arcadiaportal.gr.

Σοκάρει ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας: Δεν απέμεινε τίποτα από το αεροσκάφος - Ο πιλότος κρατούσε ακόμα το πηδάλιο...."Είμαι σοκαρισμένος από την εικόνα, μιας και βρέθηκα στο σημείο της συντριβής, δεν έχει απομείνει τίποτα παρά μόνο ένα αλεξίπτωτο'', δήλωσε στο arcadia938.gr, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του αεροπορικού δυστυχήματος.

«Από τα ευρήματα που είδα, ο πιλότος είναι νεκρός, από το αεροσκάφος δεν έχει απομείνει τίποτα, μόνο μικρά κομματάκια, και από ό,τι είδα κρατούσε το πηδάλιο, δεν είχε προλάβει να εκτοξευτεί και έπεσε στη χαράδρα. Η διαφορά των 40 δευτερολέπτων στην ώρα εκτόξευσης των κυβερνητών ίσως να απέβη μοιραία για τον κυβερνήτη», δήλωσε ο Βαγγέλης Γιαννακούρας.

«Ευτυχώς δεν ξέσπασε φωτιά. Μετά την συντριβή υπήρξε ανάφλεξη, αλλά τη στιγμή εκείνη έβρεχε καταρρακτωδώς και έσβησε η φωτιά, γιατί διαφορετικά θα είχαμε και άλλο κακό στην περιοχή, αφού είναι μια δασώδης περιοχή και δυσπρόσιτη», επεσήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.[post_ad]

το είδαμε εδώ
Αρκαδία: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την πτώση του αεροσκάφους Reviewed by ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 on 28 Αυγούστου Rating: 5
All Rights Reserved by ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13 © 2018

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.